Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Converteix els teus PowerPoint en presentacions d’alt impacte

· Quan? 27 de juny de 2023
· Hora? De 13:00h a 14:00h

Les presentacions, siguin en PowerPoint o en qualsevol altre suport, s’han convertit en una eina fonamental en la comunicació de les empreses, una arma indispensable per a la venda dels seus productes o serveis i un element clau per a la presa de decisions.

No obstant això, dels milers de presentacions que es realitzen cada dia al món, tan sols un percentatge molt reduït es fa bé. I el que és pitjor és que ja no sembla ni sorprendre’ns; ho hem acceptat, ens hi hem resignat. Doncs bé, això ha de canviar.

Et proposem les pautes necessàries per convertir les teves presentacions en eines efectives que impactin i sedueixin la teva audiència: presentacions memorables i venedores.

Et convidem a aquesta sessió en la qual els fundadors de l’agència The Corporate Agency, creadors des de fa més de tretze anys de presentacions per a multinacionals de tots els sectors, compartiran consells i claus perquè perfeccionis les teves properes presentacions.

A càrrec de:

  • José Sánchez-Colomer i Gilles Vincent. Socis fundadors de The Corporate Agency, agència de referència en la realització de presentacions PowerFul.

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

CA LA LAIA
LA TRAGA STREET FOOD
Compa
MARINA BAONE BARCELONA
FERRETERIA JAIME VALLS C.B
BIRRAS & TAPAS ON-LINE
HOSTAL SANS
Carregant...
x
X