Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Black Friday Barcelona 2019

· On? Carrer de Sants
· Quan? Del 29 al 30 de novembre de 2019

Ja és el sisè any any consecutiu que la plataforma Black Friday Barcelona s’engega. Aquesta plataforma, dirigida a dinamitzar al comerç de proximitat, va ser creada en el 2014 i durant tots aquests anys ha comptat amb el recolzament i el suport de moltes associacions de comerciants de la província.

Aquest any, aquesta campanya transversal, compta de nou amb el suport de l’Associació de Comerciants “Sants Establiments Units”, qui proporcionarà gratuïtament a tots els seus comerços associats, totes les eines de comunicació per donar visibilitat als negocis i fomentar la compra i el consum en el comerç de proximitat, tals com: cartell exterior, cartells de senyalització d’ofertes, globus i la publicació de 5 promocions en la plataforma oficial del Black Friday durant l’últim cap de setmana de Novembre.

L’oportunitat del Black Friday per al comerç local de Catalunya va molt més enllà d’aconseguir avançar les compres nadalenques, La plataforma Black Friday té com a principal objectiu agrupar tots els petits establiments per donar-los visibilitat a través dels mitjans on-line, en un portal on l’usuari pot buscar les ofertes dels comerços per eix comercial, barri, població, tipus de descompte, categoria etc. aconseguint així, posicionar al petit comerç a Google per donar-lo a conèixer a nous clients, que utilitzaran la nostra plataforma durant tota la campanya.

Descobreix tots els descomptes dels comerç de Sants

Els nostres socis

LITTLE CAESARS PIZZA
FERRETERIA JAIME VALLS C.B
LA BRICIOLA
Sants spicy restaurant
CANSALADERIA CASALS
NEKO BUBBLE TEA
AGEM DISSENY
Carregant...
x
X