Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Adapta la teva estratègia de venda segons el teu públic objectiu: centennials vs babyboomers

· Quan? 12 de juliol de 2022
· Hora? De 13:00h a 14:00h

Una de les grans claus dels models centrats en els clients és personalitzar al màxim tot el procés de compra, per la qual cosa resulta clau conèixer les diferències de comportament entre diferents generacions.

En general, els babyboomers tendeixen a preferir la interacció a la botiga per explorar productes que s’ajustin millor a la seva necessitat i resoldre els dubtes in situ. Fins i tot quan es tracta de gestionar una incidència o una reclamació, també prefereixen poder ser atesos per una persona que sigui empàtica i comprengui la seva situació, ja sigui físicament o per via telefònica.

D’altra banda, els centennials (i els millennials) tendeixen a preferir les interaccions digitals i eficients. Per tant, si poden resoldre l’exploració de productes o si hi ha l’atenció al client mitjançant canals online i en format autoservei, molt millor.

Els valors de les empreses que compren, les relacions i la fidelitat amb aquestes són altres aspectes que també són clau per abordar la captació adaptada a cada generació. Tot això ens ho explicarà Alejandro Tortosa, Manager de Digital Business a RocaSalvatella, expert en coneixement del client.

A càrrec de:

  • Alejandro Tortosa. Manager de Digital Business a RocaSalvatella.

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

BIRRAS & TAPAS, S.L
WON'S BARCELONA
TSI GRUP. SL
ENTRE TABLAS
SANT BARTOMEU
CHIQUITINES
BAR BON MENJAR SL
Carregant...
x
X